Arktista valokuvausta Kirikeskuksella

Erämaahotelli Kirikeskus ryhtyy painottumaan keramiikan lisäksi myös maisema- ja luontovalokuvaukseen ja järjestämme laadukkaita kursseja aiheisiin liittyen.

Ensimmäiset työpajat tulee vetämään ansioitunut Petri Puurunen www.petripuurunen.com . Settejä on luvassa aluksi kaksi; toinen joulun välipäivinä ja toinen tammikuun viimeisenä viikonloppuna.

Kuva: Petri Puurunen

Koska jo hotellin ympäristö itsessään toimii loistavana kuvauslokaationa ja hotellilta löytyvät myös hyvät tilat koulutukseen, on valokuvauskurssien järjestäminen Kirikeskuksella luontevaa. Etuna on myös se, että olen itse valokuvaaja ja ollut vuosia mukana valokuvaajien kouluttamisessa, tiedän siis, että millaisia järjestelyjä hyvän kurssin järjestäminen vaatii.

Tietysti Posiolla on myös tunnetut Korouoma ja Riisitunturi, jotka ovat huikeita kuvauspaikkoja. Näiden lisäksi Posiolta löytyy vielä useita hienoja kohteita, jotka eivät kaikkien tiedossa vielä olekaan…

Kuva: Petri Puurunen

Kurssi toteutetaan täysihoidolla, joten majoituksesta ja ruokailuista ei tarvitse huolehtia. Pakettiin on lisätty myös rantasaunaelämys paljulla, joten koko kolmen päivän kokonaisuus ei mene täysin puurtaessa, vaan tähtitaivasta ja mahdollisia revontulia voi ihailla paljun pehmeästä lämmöstä, kun ensin on katseltu niitä kameran etsimestä riittävästi. Se on varmasti mukava tilaisuus myös verkostoitua samanmielisten kanssa!

Kuva: Petri Puurunen

Kursseja järjestetään tulevaisuudessa myös lisääkin. Tällä hetkellä tarkkaa osallistujamäärää ei ole lukittu, se riippuu harrastajien ja ammattilaisten jakaumasta. Luvassa on hands-on opetusta jokaiselle, joten mitoitamme kurssikoon sen mukaan, että se olisi jokaiselle mielekäs kokemus.

Kuva: Petri Puurunen

Moni on kysynyt, että kuinka huomioimme koronan kursseja järjestäessämme? Tietysti kaikkien turvallisuus on meille ykkösasia ja esimerkiksi majoitus on jokaiselle ihan omassa hotellihuoneessa, olemme väljissä tiloissa hyvin turvavälein ja meillä on erittäin joustavat peruutusehdot, jotta kukaan ei tule paikalle vähänkään kipeänä. Henkilökunta käyttää asiakastilanteissa myös aina maskia tai visiiriä. Ja kurssilla ollaan toki paljon raikkaassa ulkoilmassa.

Posiolla ei ole ollut vielä yhtään koronatapausta – ja haluamme ehdottomasti pitää tilanteen jatkossakin sillä tasolla!

Kuva: Petri Puurunen

Lisätietoja kurssista saat minulta puh. 0413150131 tai info@janica.fi

Tulevista kursseista kerron lisää, kun niiden aikataulut lyödään lukkoon! Paljon mielenkiintoisia juttuja on viritteillä! Tilannetta voi seurata myös Kirikeskuksen nettisivuilla, jotka päivittyvät piakkoin uuteen versioon, jossa on kursseille oma sivu. Myös keramiikan kurssikalenteri alkaa pikkuhiljaa hahmottua, joten senkin julkaisu on tulossa!